keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Oriflame No Time for Shine Foundation: Snow Touch - 31901 REVIEW

Oriflame No Time for Shine Foundation: Snow Touch - 31901 REVIEW

This comes in two shades, Snow Touch and Natural Beige. Mine is in Snow Touch and oh what a perfect shade it is for me and my fellow palefaces! Usually cheap foundations have that ugly strongly orange and/or pink undertone that gets even worse throughout the day. But this doesn't. Neutral undertone and very, very light.

Oriflame No Time for Shine Foundation: Snow Touch - 31901 REVIEW

 1. Natural 2. One coat of NTFS 3. Two coats of NTFS + concealer & powder 4. Full base
Lightweight, has to be layered if you want more coverage. It is okay because this doesn't start looking cakey. One bad thing is that this takes time to blend but the outcome is nice so it doesn't matter unless you are in a hurry.
Stays on nicely. This is definitely a moisturizing light foundation perfect for dry skin but doesn't grease out on a very greasy skin like mine. If I had to pick someone to wear this she/he would either be someone with freckles or someone with a good complexion that only needs to be evened out.
The finish is very dewy and the coverage can be altered. For a 5€ foundation definitely a 9/10.

// Todella kevyt, kosteuttava meikkivoide. Ehdoton plussa on että vaikka tämä on todella halpa, pohjasävy ei ole oranssi eikä pinkki vaan ihanan neutraali. Ja mikä sävy! Kalkkinaamoille on vaikea löytää neutraalisävyistä, edullista ja toimivaa meikkivoidetta. Tämä on todella hyvä myös siltä kannalta  että lopputulosta voi muuntaa vaihtelemalla meikkivoidekerrosten määrää. Aika vaikea levittää, mutta koska lopputulos on niin nätti ja hyvinpysyvä saa NTFS-meikkivoide sen anteeksi. Paitsi silloin kun olen kiireessä...
Suosittelisin tätä joko pisamaiselle naamalle tai jollekin jolla on todella hyvä iho mutta kaipaa sen sävyyn tasoitusta.

4,9€/ 30ml, Oriflame. Discontinued?

1 kommentti: